Welcome to Our awesome theme

חביתה "פרטיטה"

team member

חביתה לילדים שמבינים עניין ואוהבים את האוכל שלהם מתובל, כמו של גדולים.

המרכיבים (ל-4 מנות):

2 כפות שמן זית

1 בצל קטן קלוף וקצוץ דק

1 תפוח אדמה גדול קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ

4 ביצים

1/2 כוס אפונה קפואה

1/4 כוס עירית קצוצה (לא חובה)

מלח

(צילום: דן לב)

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחממים מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל ותפוחי אדמה ומאדים כ-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד להזהבה קלה. מפזרים את הבצל ותפוחי האדמה באופן שווה במחבת.
טורפים ביצים בקערה. מוסיפים אפונה, עירית ומלח ומערבבים.
יוצקים למחבת ומבשלים כ-3 דקות עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים 20-15 דקות עד להזהב

מתוך הספר "ילדים אוכלים בריא"

תגובות