Welcome to Our awesome theme

קציצות סלמון בצורת דג

team member

ילדים דווקא אוהבים טעם של דגים, צריך רק לדעת איך להגיש להם אותם. הקציצות האלה עושות את העבודה מצוין.

החומרים ל-14 קציצות:
500 גרם פילה סלמון טרי טחון
1 גבעול בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים (לא חובה)
3/4 כוס פירורי לחם
3 כפות מיץ לימון
2 כפות קטשופ
1 כף שמן קנולה
מלח

לקישוט:
14 גרעיני אפונה מוקפאים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מערבבים את החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה וקצת דביקה.

3. יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ. מעצבים מכל כדור קציצה בצורת דג ומניחים בתבנית.

4. נועצים גרעין אפונה בכל "ראש" של הדג, כדי ליצור עין.

5. אופים 15-10 דקות עד להזהבה קלה. חשוב להימנע מאפיית יתר וייבוש הקציצות

מתוך הספר "ילדים אוכלים בריא"

תגובות