Welcome to Our awesome theme

קציצות עוף על מקל

team member

צורת ההגשה עושה את האפקט – הילדים אוחזים במקלות ואוכלים את הקציצות בהנאה, כאילו מדובר בסוכרייה על מקל.

המרכיבים (ל-12 קציצות):

500 גרם בשר עוף טרי טחון (מומלץ פרגיות)

1 גבעול בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים (לא חובה)

1/4 כוס פירורי לחם

1 חלמון ביצה

1 כף קטשופ

1 כף שמן זית

מלח

(צילום: דן לב)

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים את חומרי הקציצות בקערה ולשים כשתי דקות. הלישה תפיק קציצות יציבות.
יוצרים כדורים בקוטר 6 ס"מ. נועצים מקל במרכזן ומעצבים למעין קבב שמנמן. מניחים בתבנית.
אופים כ-15 דקות עד שהקציצות זהובות ומוכנות. חשוב להימנע מאפיית יתר וייבוש הקציצות.

תגובות